Mjølner speidergruppe fyller 100 år, og i helgen ble dette markert med stor jubileumsleir på Fylken i Elverum. 

Meld fra om feil

Vi har tatt i bruk en ny tjeneste som gjør det enklere for deg som innbygger å melde inn skader som hull i en veg eller ødelagt gatebelysning. Dette gjør du enkelt via mobil, PC eller lesebrett.

5. august var det offisiell åpning av Gravberget gård. Den nye eieren, Hans Erik Forårsveen, har store planer for den gamle praktgården i Gravberget.

10. til 11. november er det duket for Smaksfestivalen i Elverum. Nytt av året er blant annet portvin- og chablissmaking og winemakers dinner akkompagnert av musikk fra Tom Steinar Lund og Grete Storbæk Eriksen.

Dødsfallet til Terje Skogen (18) fra Rena er en av Norges store uløste gåter. Moren Gerd Johansen Norberg (62) håper fortsatt saken vil bli oppklart, men er forberedt på å leve med de ubesvarte spørsmålene.

Sirkelen er merkevaren og innholdet er pr. i dag revisjon og regnskap. Vi er et ungt selskap med erfarne revisorer og regnskapsfolk som tilbake i 2015 etablerte det som i dag er Sirkel Revisjon. Regnskapskontoret, Sirkel Regnskap, ble etablert i starten av 2017.

Side 1 av 5