- Jeg er glad i temaselskap og har hatt mye av det gjennom årene, fra Prøysen til Downton Abbbey, til operamiddager og årstidsfester. Jeg synes det er spennende å gå inn i en tidsperiode, og å presentere mat, pynt, litteratur og musikk som hører til. Hvorfor nå min interesse for det engelske? Jeg antar det startet med litteratur, smiler Brit Skurdal Braastad som ønsker oss velkommen til Afternoon tea på Simenstad med glamour.

- Jeg kan jo ikke være troende. Jeg som før gjorde narr av de som trodde på Gud. Men så kom jeg på at i bibelen står det at Gud tilgir alle, så hvorfor skulle han ikke tilgi meg? sier Tormod Larsen (76). 

- La bilen stå, ta heller bussen. I tillegg til at du bidrar til mindre køer i julerushet, får du et pusterom i en stressende julehandel, sier marked- og informasjonssjef hos Hedmark Trafikk, Cathrine Glomsvoll.

I Norge har over 1500 barn og unge under 18 år en revmatisk sykdom. Hvert år får 150 nye barn en revmatisk diagnose. Det kan være vanskelig å se hvem som sliter med plagene.  - Derfor er det viktig å avkrefte myten om at revmatisme bare rammer eldre mennesker, sier Rune E. Skjønsberg; bassengtrener og likeperson for BURG Hedmark. 

Hamar i sentrum

Julegateåpning 25. november. Julegrantenning 2. desember. Julelørdager i Hamar kulturhus, i hele desember, med juletoner, juleverksted, pepperkaker og gløgg. Et julepyntet sentrum og sentrumsbutikker ønsker velkommen til en hyggelig og stemningsfull julehandel. 

- Jeg bruker ikke energi på å irritere meg over ting jeg ikke får gjort noe med. Livet består mest av hverdager, og da må man gjøre det beste ut av dem. Det mener jeg selv jeg er flink til, sier Mette Thorslund (49), daglig leder hos Jobzone Hamar.  

Side 1 av 10